Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че вече съжалява,

...
Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че вече съжалява,
Коментари Харесай

Акрапович съжали, че избра ЦСКА пред Босна

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович съобщи, че към този момент съжалява, че води отбора през сезон 2020/21. Той даде изявление пред reprezentacija.ba.

" Точно тогава обаче ЦСКА ми се обади. Трябваше добре да претегля нещата и да реша дали да им приема офертата, или да поема риск с Босна и Херцеговина. Имах диалози с управлението на националния отбор, само че...

Преди дни излезе статистика, която демонстрира, че съм треньорът, спечелил най-вече точки в ЦСКА за последните няколко години. Наред с това в този интервал клубът продаде играчи за положителни пари.

Стигна се и до раздялата ни. В последна сметка, от днешна позиция, мога да кажа, че скърбя, че не поех националния тим на Босна и Херцеговина. Ще бъде голяма чест да повеждам страната си, към този момент съм и помъдрял. Няма обаче да кажа нищо повече по тематиката, тъй като отбора си има треньор, с който доста добре знаете, че съм другар.

Говорих с Петев, преди да бъде определен. Тогава го предизвестих, че няма да му е елементарно и би трябвало да се приготви добре душевен, тъй като всеки знае какви са нашите нрави. Дори и да бе класирал националния тим на международното, отново против него щеше да има рецензии ", сподели Акрапович.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР