Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков, сподели пред Мач

...
Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков, сподели пред Мач
Коментари Харесай

Сашо Станков: Стадионът трябва да бъде приоритет №1 за ЦСКА

Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков, показа пред " Мач Телеграф " какви би трябвало да бъдат целите на " армейците " през втората част от сезона, а и освен.

" Следя по какъв начин се развиват нещата. Мисля, че е рано да се вършат мнения и изводи. Знам, че се чакат още футболисти, които да подсилят тима. На този стадий би трябвало момчетата да се приготвят по допустимо най-хубавия метод. Надявам се новите попълнения да вкарат нужната прохлада в редиците на ЦСКА. Да, селекцията закъснява, само че пък съм на мнение, че е по-важно какви играчи ще дойдат. Важно е те да бъдат качествени, а това, че ще изостават малко с подготовката не е толкоз значимо. Те ще наваксат, само че е значимо да бъдат качествени футболисти. На всеки треньор му се желае играчите да са на линия през цялото време на подготовката, само че не всеки път това се случва.
 Младенов връща Мено Кох измежду титулярите на ЦСКА за пролетта
Младенов връща Мено Кох измежду титулярите на ЦСКА за пролетта

Нидерландецът към този момент е изцяло възобновен от своята контузия

Мое мнение е, че има играчи, които могат да бъдат продадени или освободени. Просто нямат нужната класа за ЦСКА. Карло Мухар най-малко съгласно мен няма нужните качества за този клуб. Хамза Чатакович също не ме е впечатлил с нещо. Но всеки експерт си има визии и е доста евентуално те да заиграят по-добре напролет. За мен най-важно е стадионът да бъде вдигнат. Това би трябвало да е приоритет номер 1 за ЦСКА.

" Червените " заслужават да имат съвременно оборудване, а не като това в този момент. Иначе мисля, че може да се завоюва купата на България. Разликата сред " армейците " и Лудогорец не е огромна. Освен това си мисля, че разградчани позволиха доста неточности с привличането на футболисти. Може ЦСКА да стане първенец ", съобщи Александър Станков.
 ЦСКА показва тима против Царско село
ЦСКА показва тима против Царско село

" Червените " оповестиха, че търсят противник, против който да се изправят след завръщането от Турция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР