Бившият треньор на Левски, Славия, Ботев Пловдив, Черно море, Спартак

...
Бившият треньор на Левски, Славия, Ботев Пловдив, Черно море, Спартак
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Синът ми не е станал вратар заради контузия

Бившият треньор на Левски, Славия, Ботев Пловдив, Черно море, Спартак Варна, Спартак Плевен, Марек, Янтра, Калиакра и Царско село Велислав Вуцов изиска право на отговор във връзка обявата, че неговият наследник Светослав е бил преквалифициран от бранител във вратар като дете в школата на „ сините “ след травма на съотборник.

„ Моето почитание и любов към Левски дълго време ме караха да мълча за някои неща. Когато ме уволниха, заслужено или не, не съм споделил една дума срещу Левски. Същото беше и след всички неща, които се случиха със Светослав. Сега мога да стартира от там, че мразя някой да си приписва заслуги, изключително в обстановки, от които надали не има за какво да се срами. Тиражират се информации, които нямат нищо общо с истината. Източниците прозират, само че ще ги оставя без коментар. Просто ще кажа голата истина, която много време премълчавах. Първо обаче би трябвало да се обясни фактът, че Светослав Вуцов не е станал вратар поради травмата на негов съотборник. Алекс се споделя момчето и те са другари и до през днешния ден. Не си припомням семейството му, само че той в действителност имаше качества и бе добър вратар. Съжалявам за това, което му се случи. Не то обаче е повода Светослав да стане вратар. Това е неистина. Той е вратар от 2015-а в школата на Левски, преди този момент в действителност бе бранител, само че един ден се прибра и ми сподели – през днешния ден пазих. Той имаше предпочитание да застане на вратата. През юни 2017, три месеца преди да се контузи това момче, той към този момент бе напуснал Левски и беше в Царско село. Няма такова нещо, че е станал вратар, тъй като се е случила тази травма “, безапелационен бе Велислав Вуцов.

„ Оттам нататък следва да кажа, че отношението към Светослав през тези две години сред 2015-а и 2017-а бе, меко казано, идиотско. Изключително неточно, само че ще тичам от детайлностите, случките и най-много от имената. Правя го за да не бъда краен. Въпреки че в отношението към него имаше доста персонални нападки към мен. Отношението към мен рефлектира върху него. Така или другояче той напусна Левски в действителност доста наскърбен и афектиран. В тази връзка ще кажа, че поговорката всяко зло за положително важи в неговия случай. Защото попадна първо в Царско село, след това в Септември и най-много в този момент в Славия и получи грижи, които го доведоха дотук. И той, и аз сме признателни на тези клубове. Ще кажа единствено, че в действителност факторите, които управляваха школата на Левски тогава, го оповестиха за безперспективен. Аз обаче настоявам, че в случай че не друго, то най-малко качества да играе добър футбол има. Не е направил кой знае какво, само че качества за огромен футбол има и всички го виждат. За това желая да се постави завършек на спекулациите с предишното му в Левски. Имената и обстоятелствата ги икономисвам, тъй като не е нужно да нагнетяваме още напрежение по тематиката. Безизвестни хора да ги върша известни, не е нужно. Мисля, че семейството Вуцови не заслужаваше такова отношение. Към който и да е неин член. Все отново благодаря на спортното учебно заведение на Левски и най-много на Стефан Аладжов и Георги Стоичков, които бяха негови ръководители, за страхотните грижи и помощ, която дадоха на Светльо, с цел да приключи междинното си обучение и в този момент да е признат в НСА “, разгласи още Велислав Вуцов пред „ Мач Телеграф “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР