Бившият треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев-Гочето коментира дербито

...
Бившият треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев-Гочето коментира дербито
Коментари Харесай

Гочето разкри отличниците и грешниците на ЦСКА - Левски

Бившият треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев-Гочето разяснява дербито межу двата отбора, приключило 3:3.

Ето какво сподели той пред " Тема спорт ":

" Малко предстоящо, само че се получи много атрактивно и забавно дерби. Едва ли някой е предполагал сходен процес и брой голове, само че пък който е гледал срещата, не е останал отчаян. Над всички от двата тима, сякаш бяха Греъм Кери и Станислав Иванов. От тях пристигнаха най-вече рискове. Добро включване направиха запасите.

И двата тима подходиха нападателно към мача с оглед техните схеми. ЦСКА започва доста добре и в двете полувремена, само че по-късно по една или друга причина губеше самодейността и се разколебаваше. Армейците можеха да вкарат четири гола преди първия за Левски - от една страна попадението им плюс двете греди и пропуща на Енрике от чисто състояние. После Левски взе самодейността.
 Снимка 484523
Източник:

Непонятно, само че Мазику се показа на доста ниско равнище. През неговата зона пристигнаха доста главоболия за ЦСКА. А там, където тимът видимо бе най-стабилен при Крушчич - в отбрана, се видяха редица обикновени неточности. Липсваше съгласие сред защитата и вратаря. Бусато носеше виновност за първите два гола - и при решението си, при което се стигна до дузпа, и при попадението на Тиам.

За ЦСКА още веднъж мощен мач направи Кери. Той играе не с цел да се отърве от топката, а има за цел да сътвори напрежение пред противника, търси по-нестандартните решения и има отработено центриране и удар. При него виждаме храброст и самочувствие да взема решение самостоятелно обстановките. В контрастност можем да погледнем Джеси, който е на другия полюс и успеваемостта му е доста ниска. Кери евентуално беше сменен с мисъл за реванша за купата - да бъде съхранен физически. В края пък на Ахмедов шансът му беше хвърлен в ръцете, само че го изпусна, а можеше да изиграе решителната роля.
 Без осъдени в Левски преди основния конфликт с Локомотив
Без осъдени в Левски преди основния конфликт с Локомотив

Цели шестима от " сините " получиха картони в дербито с ЦСКА

От Левски главните рискове идваха от Станислав Иванов. Много деен, изострен, рисков. Силен мач за него. За сметка на това Паулиньо беше по-пасивен, а Робърта го видяхме, че играе, когато го смениха. Силно включване от пейката направи Славчев.

Оттук ЦСКА има по-реални шансове от Левски да се класира за финала за купата, а и да приключи по-напред в класирането. На сините им следва доста тежък ребус против Локо Пловдив, който е много отракан тим ".
 Снимка 484543
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР