Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър е бил

...
Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър е бил
Коментари Харесай

„По-добре да съм сигурен, отколкото да съжалявам“: закопчаха Уайлдър за притежание на оръжие

Бившият международен първенец в тежка категория Дионтей Уайлдър е бил задържан от полицията в Лос Анджелис при рутинна инспекция от пътната полиция. Бронзовия бомбардировач е бил арестуван в 1:15 след среднощ през днешния ден и пуснат под гаранция пет часа по-късно.

В изказване на полицейското ръководство на се споделя, че 37-годишният боксьор е арестуван към 1:15 сутринта, откакто автомобилът му е спрян покрай оживено кръстовище в центъра на холивудския квартал на града.
Автомобилът на Уайлдър е спрян поради
закрит регистрационен номер и прекомерно затъмняване на прозорците, което в някои случаи може да е нелегално, заяви „ Лос Анджелис таймс “. След като колата била спряна, служителите на реда споделили, че са усетили миризма на марихуана, което довело до претършуване на транспортното средство. Представителите на органите на реда са разкрили 9-милиметров револвер и неуточнено количество марихуана, разкрива още „ Таймс “.

Бившият първенец на Световния боксов съвет в тежка категория платил гаранция от 35 хиляди $. Освободен е в 6:35 сутринта. Обвинения към момента не са му повдигнати.

Малко по-късно Уайлдър разяснява случилото се със известие в Туитър: „ По-добре да съм сигурен, в сравнение с да скърбя. Край “, визирайки притежанието на оръжие като средство за защита.

В края на предходната година Уайлдър направи сполучливо завръщане на кръга, откакто преди този момент записа две следващи загуби от международния първенец Тайсън Фюри. Уайлдър се потвърди като един от най-опасните боксьори в дивизията, откакто нокаутира още в първия рунд Роберт Хелениус. Американецът към момента не е оповестил идващия си противник, само че се приказва за величествен конфликт с Антъни Джошуа в края на годината. В същото време Световния боксов съвет (WBC) желае да провежда мач сред Уайлдър и Анди Руис, а спечелилият да стане формален кандидат за пояса, който е владеене на Фюри.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР