Бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей се

...
Бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей се
Коментари Харесай

Дейвид Хей очаква Антъни Джошуа да нокаутира Кобрата за 2-3 рунда

Бившият международен първенец в две теглови категории Дейвид Хей се надява Антъни Джошуа да унищожи Кубрат Пулев. Ей Джей би трябвало да направи наложителна отбрана на купите си на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория против Пулев на 20 юни в Лондон, въпреки че към този момент се приказва, че мачът ще бъде отсрочен за юли поради ковид. Битката ще бъде първата за Джошуа във Англия от есента на 2018 година.

През юни 2019 година Антъни загуби поясите си против Анди Руис-младши, само че реваншът в Саудитска Арабия през декември беше доста по-различен и британецът си върна поясите. Двамата се биха 12 рунда, само че в този момент Хей желае да види избухлив нокаут от Джошуа.
 “Той може да надиграе Пулев, в случай че желае, само че не мисля, че светът желае види това. Светът желае да види международният първенец в тежка категория да прави това, което направи Фюри. При състояние, че Фюри съумя да нокаутира Уайлдър, Джошуа би трябвало да направи нещо сходно с Пулев. Не мисля, че той би трябвало да се боксира против Пулев, както го направи против Анди Руис-младши. Сега Джошуа би трябвало да се боксира както нормално се боксира – да е динамичен, избухлив. Той би трябвало да излезе на кръга и да употребява физиката си и ударната си мощ”, съобщи Хей пред boxingscene.com.

Що се отнася до резултата, Хей счита, че Джошуа може да нокаутира Пулев за два или три рунда.
 “В най-хубавия случай чакам борбата да завърши за два или три рунда. В последния си дуел Джошуа изглеждаше ефектно, приличаше на остарелия Джошуа, който всички познават, обичат и поддържат след това леко падение, “ сподели Хей.

“След последния дуел той си върна самочувствието… Доказа, че загубата е особеност, тъй като втория път, когато се би с Анди Руиз младши, беше безапелационен. Пулев е почитан човек. Той е заслужен, порядъчен боксьор, само че не би трябвало да сътвори проблеми на международния шаммпион на WBO, WBA и IBF”, добави Дейвид Хей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР