Бившият спортен министър заяви, че систематично и целенасочено се унищожава

...
Бившият спортен министър заяви, че систематично и целенасочено се унищожава
Коментари Харесай

Радостин Василев: Категорично има координирани действия между Румен Радев и ГЕРБ

Бившият състезателен министър съобщи, че систематично и целеустремено се унищожава и всичко, направено от него в бранш " Спорт "

" Категорично има координирани дейности сред президента Радев и ГЕРБ ". Това съобщи за депутатът от „ Продължаваме Промяната ” Радостин Василев.

Според него думите на президента към партията на Кирил Петков и Асен Василев не отиват на позицията на Румен Радев. " Симбиозата сред Радев и Борисов е толкоз мощна, че няма потребност да се срещат ", твърди още националният представител.

Припомняме, че след обвиняванията от " Продължаваме промяната " в координирани дейности сред президентската институция и най-голямата партия в Народното събрание, президентът сподели: „ Беше неточност, че въобще дадох късмет на такива хора да откраднат очакванията ни за смяна ”.

„ Аз мога персонално за бранш спорт да ви кажа. Там има безусловно координирани дейности по възобновяване на всички корумпирани чиновници, които съм освободил и от Българския състезателен тотализатор, и от Национална спортна база, и от Министерството. Систематично и целеустремено заличаване на всичко, което бях направил ”, безапелационен е някогашният състезателен министър.

По думите му сходни дейности се следят в тол системата, в Министерство на земеделието, в Министерство на районното развиване и благоустройството.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР