Бившият шеф във Ferrari, а сега ръководител във Формула 1

...
Бившият шеф във Ferrari, а сега ръководител във Формула 1
Коментари Харесай

Рос Браун: Ferrari трябва да запази спокойствие

Бившият началник във Ferrari, а в този момент началник във Формула 1 Рос Браун прикани Скудерията да резервира успокоение, макар разочарованията в последно време.

Италианският отбор изглеждаше доста покрай купата преди две отпадания на Себастиан Фетел в последните три старта да го оставят на цели 59 точки от Люис Хамилтън, който може да победи още в Щатите.

Браун обаче, който бе архитекта по време на превъзходството на тима в ерата на Михаел Шумахер, е на мнение, че не би трябвало да се търсят виновници за случилото се, а в отбора трезво да преценяват нещата.

„ Преживявал съм сходни проблеми в разнообразни тимове и зная какъв брой мъчителни са те поради напъните, които доста хора са вложили. Наистина Ferrari претърпява сложен миг и аз им съчувствам “ разяснява Браун.

„ Отборът работи под голямо напрежение, изключително вкъщи и е обикновено доста хора да се обезверят. Ключът обаче е да се резервира успокоение и да се преследват непосредствените цели “ добави той.

„ Каквото и да се случи във Ferrari би трябвало да са удовлетворени от това, което направиха през 2017-а година, защото за първи път в хибридната епоха Mercedes имаше противник, който бе кадърен да се бори за купата. Отдавна от Ferrari не са били толкоз конкурентни и проблемите в последно време не могат да скрият този факт “ сподели още Браун.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР