Бившият шеф на Пирогов проф. Асен Балтов бе гост на

...
Бившият шеф на Пирогов проф. Асен Балтов бе гост на
Коментари Харесай

Пълен обрат с момичето, пред което почина Миглена

Бившият началник на „ Пирогов ” проф. Асен Балтов бе посетител на Лора Крумова в предаването „ На фокус ” по Нова ТВ. Той изрази мнение, че момичето на регистратурата в незабавното във Враца си е изпълнявала отговорностите.

На нейната промяна пред нея умря Миглена Сиреняска.
външна реклама
„ Жената е трябвало да влезе незабавно. Момичето на регистратурата не може да разбере дали тя е за помощ незабавно. Не е отговорна тя. А неприятното ръководство на незабавното е причина за гибелта на дамата. Системата си работи доста добре. Не съм осведомен с детайлите, само че доколкото знам, е имало случай на пациент, който е бил в незабавното. Много е неприятно. За страдание, случката е предходна към този момент. Изказвам съболезнования към умрялата. Това е една трагедия„, бе коментарът му за случилото се.

Зрителите напълно не се съгласиха с неговото мнение след жестоката панорама във видеото, на което станаха очевидци доста от тях.

Тя трябваше да извика дежурния доктор и тогава да си написа егенета, ковиди вести там които са биле нощна всички да са уволнени, без право повече да упражняват тая благородна специалност и в пандиза имам поради. Такива безотговорни не може да слагаме всички под един знаменател, тъй като има и доста кадърни и виновни които аз персонално познавам и им поисквам най значимото от ❤️ да бъдат доста много здрави и да не престават в същия дух.

Как не ви е позор, най-после ще изкарате че умрялата е отговорна а и да не забравите да вмените виновност и на околните на умрялата те по този начин или другояче са унищожени.

Колко незабавни отделения имат алена и жълта врата. Бързата помощ е под всякаква рецензия липса на личен състав, липса на модерна инсталация.
Всяко незабавно приема по еднакъв метод. Първо 10 мин. те разпитват до 10 коляно за Ковид през един представител. После влизаш, чакаш 10-20 мин. да се вредиш за регистрация и още 2-3 часа някой да те прегледа. Бях очевидец в незабавното във Варна по какъв начин мъж, изпотен, държи се за гърдите и с пъклен болки в гърдите да го мотаят 10 мин за регистрация. Чак като се развикахме чакащите, че мъжът е доста зле го взеха вътре за обзор.

Това което чуваме е срам,казано от лекар Балтов,но то постоянно умрелият е отговорен.Виновни лекари няма! Не го чуваме за първи път.Жалко,че си отиде един младеж,който можеше да спасят и в този момент това почтено дете да имаше майка! Бог да елементарни благата жена!

Липсва всякакво човешко отношение и освен в тази болница. Във всяка точка на България има нечовешко и непрофесионално отношение към пациентите. Стига с тия оправдания!

Дали момичето от регистратура има виновност за случилото се или системата е отговорна, а може би сложно администрация и липса на човещина може би занапред ще вземат решение, само че за жалост човешки живот не се връща.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР