Бившият шеф на КАТ-София разкри потресаващ факт за блъсналия и

...
Бившият шеф на КАТ-София разкри потресаващ факт за блъсналия и
Коментари Харесай

Бивш шеф на КАТ: Шофьорът, блъснал и убил дете в столицата, е глобен с 10 лева през 2005 г. отново за алкохол

Бившият началник на КАТ-София разкри поразителен факт за блъсналия и умъртвил дете на пешеходна пътека в София водач.

" През 2005 година водачът, умъртвил момче преди, отново е бил заловен да пие. Най-вероятно тогава не е бил осъден. 2005 година, когато е бил хванат да ръководи след приложимост на алкохол, има заведено досъдебно произвеждане в Пето районно ръководство, което е било прекъснато, по незнайни аргументи. Тепърва следва да разберем защо става въпрос. Бил е санкциониран със сумата от 10 лв.. За да има заведено досъдебно произвеждане значи има алкохол над 1,2 промила. То е било прекъснато и е бил санкциониран единствено за това, че не си носи свидетелството за провоуправление. Хванат е с приложимост за алкохол, прекъснато е, има заведено досъдебно произвеждане, обещано е е някъде, откакто е било заверено от пето полицейско ръководство, най-вероятно е траял до някъде, след това е прекъснато и е санкциониран единствено с 10 лв. ", разкри той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Там на мястото на произшествието не видяхме нито един КАТ-аджия, а единствено охранителна полиция. Демерджиев даде обещание, че ще има нарастване на състава, който ще управлява. Статистиката за тази по отношение на предходната година е 100 тежки катастрофи повече, шестима убити повече и над 115 ранени повече. Това е с помощта на дребното състав на Пътна полиция ", разяснява Тенев.

" Новото управление на Министерство на вътрешните работи да сложат кадърни чиновници на основни позиции. И да има повече хора на пътя, по-малко " чантаджии ", прикани той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР