Бившият шеф на антикуропуционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев, който за

...
Бившият шеф на антикуропуционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев, който за
Коментари Харесай

Пламен Георгиев става консул, защото знае испански


Бившият началник на антикуропуционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев, който за десетина дни смени три поста, е номиниран от държавното управление за консул на България във Валенсия, тъй като знае испански и работел добре с правоохранителните органи в Мадрид.

Това са претекстовете на Министерството на външните работи да предложи Георгиев за поста.

" Той е работил досега извънредно добре с испанските правоохранителни органи, а работата на генералния консул в този консулски окръг изисква извънредно добра съгласуваност с локалните служби, той владее и испанския език ", обясниха от пресслужбата на Министерството на външните работи пред бТВ.

Решението на Министерския съвет е било взето на закрито съвещание на 9 август и e оповестено на 12 август. Досегашният консул Цветелин Цолов ще бъде претрупан с работата в новото консулство на страната ни в Барселона.

Името на Пламен Георгиев беше забъркано в абсурда " Апартаментгейт ", поради противозаконни постройки на терасата му, която се оказа с барбекю и сауна. Районната община " Слатина " не откри позволения за градеж за тях и ги разгласи за противозаконни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР