Бившият шампион в средна категория на UFC Алекс Перейра е

...
Бившият шампион в средна категория на UFC Алекс Перейра е
Коментари Харесай

Ян Блахович е фаворит срещу Алекс Перейра

Бившият първенец в междинна категория на UFC Алекс Перейра е считан за новобранец в дебюта му в по-високата дивизия до 93 кг.

Бразилецът ще се изправи против някогашният притежател на пояса в полутежка категория Ян Блахович на събитието UFC 291 на 29-и юли в Солт Лейк Сити. Американските букмейкъри дават коефициент 2,05 на някогашният кикбоксьор и 1,8 на поляка.

В последната си изява в осмоъгълника Перейра беше нокаутиран от неговия дълготраен зложелател Израел Адесаня. След тази борба той разгласи, че ще се качи в полутежка категория.

“Блахович е тежък противник. Всички знаят, че е мощен на всички места, само че мисля, че това ще е добър дуел за мен. Хората си мислят, че би трябвало да имам елементарен дуел за дебют в полутежка категория, само че това не е по този начин ”, разяснява Перейра пред bjpenn.com.

Перейра е някогашен първенец на най-елитната кикбокс верига в света GLORY в две категории. В има едвам девет срещи, а до борба за купата в UFC стигна след единствено три победи в организацията.

Ян Влахович има 29 победи в 39 професионални срещи. В последните си 10 срещи има единствено 2 загуби и 1 тъждество. Той получи късмет да си върне купата при 93-килограмовите през декември, 2022-а, само че не съумя да победи Магомед Анкалаев. Битката им приключи с тъждество и по този начин нито един от тях на завоюва пояса. Няколко седмици по-късно Джамал Хил надви над Гловър Тешейра и стана първенец на UFC.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР