Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс реши да отговаря

...
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс реши да отговаря
Коментари Харесай

Джон Джоунс със саркастични коментари по адрес на критиците си

Бившият първенец в полутежка категория Джон Джоунс реши да дава отговор на въпроси, които почитателите му задават в обществените мрежи. Много от тях са на мнение, че " Bones " избягал от полутежка категория, тъй като се опасява, че ще го победят.

Живата легенда реши да се пошегува с тях и разкри, че в действителност бил уплашен от Блахович и неговия необикновен жанр. Това обаче не било всичко и Джоунс мислил да остане, само че качването в горната категория на Адесаня го предиздвикало да избяга при по-лесните в тежка категория.

Ето какво написа Джоунс в обществените мрежи:

" Напуснах полутежка категория, тъй като бях ужасяващ от Доминик Рейес, макар че Ян Блахович беше идващ за купата. И тогава първенеца в междинна категория реши да се качи в полутежка категория и разбрах, че съм взел вярното решение. Радвам се, че взех решение да поема по лесния път. Не напуснах полутежка категория, с цел да се тествам, а тъй като ме беше боязън. Да, няма да мога да победя Блаховив, тъй като неговия жанр е нещо, което в никакъв случай не съм виждал. Чертата преля мисълта, че би трябвало да се удрям с първенец в междинна категория, който е страйкър. Помислих си, че Франсис Нгану има слаба отбрана от събаряния и взех решение да избягам в тежка категория. "
View this post on Instagram

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР