Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship в категория петел Ти

...
Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship в категория петел Ти
Коментари Харесай

Ти Джей Дилашоу иска да направи свои собствен ММА отбор

Бившият първенец на Ultimate Fighting Championship в категория петел Ти Джей Дилашоу отклони малко тематиката от идната му среща в UFC 217, където ще се изправи против някогашния си съотборник и сегашен зложелател Коди Гарбрант за купата на UFC в категория петел.

Дилашоу тренираше с Гарбрандт в Team Alpha Male в Колорадо, само че откакто треньорът му Дуейн Лудвиг напусна тима, с цел да се причисли към конкуренцията от Elevation Fight Team, той го последва. Сега Дилашоу тренира в Калифорния и неотдавна разгласи, че стартира построяването на собствен личен тим в Бърбанк, Калифорния.

"От Muscle Pharm взеха решение да реалокират оборудванията си от Колорадо в Бърбанк, което малко разпръсна тима. Така че в този момент взех решение да основа собствен личен тим. Това е нещо, което би трябвало да създадете, с цел да можете да го наречете свое. Моят треньор Дуейн също пътува към Калифорния. Ние ще образуваме нещо, което да можем да назовем собствен тим, наше семейство ", съобщи Дилашоу.

Накрая Ти Джей Дилашоу не се сдържа и разяснява и идната борба с Гарбранд, която се чака с голям интерес от почитателите в света на смесените бойни изкуства.

"Всичко води до тази борба. Той (Гарбрандт) също е склонен, че същинската съществена борба за вечерта ще бъде нашата. 70%-та от почитателите желаят да видят тази борба повече от всяка друга. Всичко това ни оказва помощ да построяваме нашите имена. Ще се възползвам оптимално от тази среща ", приключи Ти Джей Дилашоу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР