Бившият селекционер на Белгия по Роберто Мартинес сподели, че е

...
Бившият селекционер на Белгия по Роберто Мартинес сподели, че е
Коментари Харесай

Бившият селекционер на Белгия разкри кога е казал, че ще се оттегли от поста и имало ли е скандали в тима

Бившият селекционер на Белгия по Роберто Мартинес показа, че е споделил на играчите си, че ще напусне поста  след провалянето от Мароко с 0:2 в груповата фаза на международното състезание. Полуфиналистите от Мондиал 2018 отпаднаха още в груповата фаза в Катар.

Мартинес отхвърли слуховете за напрежение в тима по време на първото си изявление откакто се раздели с националния тим.

“Мачът против Мароко ще ме преследва дълго време. Не бяхме себе си. Малко като на мача с Канада апропо. Не бяхме в положение да спечелим тези мачове. Срещу Хърватия беше друго. Ние евентуално сме тимът, който сътвори най-вече шансове против хърватите. Няма да намерите специалист, който да изясни за какво не реализирахме гол в последния половин час. Въпрос на милиметри “, разяснява Роберто Мартинес.

Казах на играчите след мача с Мароко, че ще се отдръпва от поста. Всички знаеха, че срещата с Хърватия ще бъде последна за мен. А бих желал да кажа „ сбогом “ на 19 декември (б.ред. - денят след финала на Световното) ”, продължи той.

“Фалшивите вести получиха все по-голямо значение, когато " Екип “ написа, че Еден Азар и Ян Вертонген са се скарали, на всички им се струваше, че медиите захапаха тази информация. Затова взехме решение да се дистанцираме от външния свят. От този момента нататък видяхме друг тим. Това ни направи по-силен. А какъв брой % истина е имало в информацията? Нула “, съобщи някогашният белгийски селекционер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР