Бившият селекционер на България Димитър Димитров – Херо, даде кратък

...
Бившият селекционер на България Димитър Димитров – Херо, даде кратък
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Реалната оценка на националния отбор ще се види срещу фаворитите в групата

Бившият селекционер на България Димитър Димитров – Херо, даде къс коментар по отношение на националния ни тим по футбол след загубата на клубния му Спартак Варна с 0:1 при визитата на водача ЦСКА в мач от 24-ия кръг на Първа лига.

„ Лъвовете “ на Младен Кръстаич се изправят против Черна гора и Унгария на 24 и 27 март в първите си срещи от квалификациите за европейското състезание по футбол през 2024 година. И двата мача ще бъдат излъчени в ефира на Българска национална телевизия!

Димитров съобщи, че се радва на положителните резултати на „ трикольорите “, само че разясни, че действителна оценка на тима може да бъде дадена след мачовете с любимците в групата – Сърбия и Унгария.

„ Като всеки българин аз се веселя на положителните резултати и на положителните игри, които демонстрира националният тим. Ние сме българи и е обикновено да се радваме на триумфите на националния ни тим и да ни боли от загубите.

Българите сме постоянно на двете крайности. Когато тимът загуби два мача, всички го отписват, а когато завоюва – е повдигнат до небесата. Когато дойдат сериозните мачове ще се види действителната оценка. Да, младите футболисти демонстрираха положителни игри в първите срещи, само че съгласете се, съперниците не бяха на това равнище в квалификациите “, сподели експертът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР