Бившият селекционер на английския национален тим Стив Макларън сподели своето

...
Бившият селекционер на английския национален тим Стив Макларън сподели своето
Коментари Харесай

Бивш асистент на Фъргюсън посочи проблемите в играта на Манчестър Юн

Бившият селекционер на британския народен отбор Стив Макларън показа своето виждане за проблемите в играта на този сезон. Той беше помощник на Алекс Фъргюсън за два сезона на „ “ и има по-специални усеща към клуба.

„ Изгледах доста срещи на Юнайтед през акцията до момента и съгласно мен главният проблем е обвързван с работоспособността на отбора – съобщи Макларън пред talkSPORT. – И не става дума за интервала, когато тимът владее топката, а когато тя не у футболистите. Те би трябвало по-бързо да си я печелят назад. Говори се, че защитната четворка постоянно се оказва сама против нападателите, само че всичко стартира от играта на Юнайтед в нахлуване. Там не се трудят задоволително в устрема си да си върнат притежанието на кълбото. Вижте по какъв начин и работят в тези моменти с преса, която стартира още от офанзивните футболисти “.

По неговите думи и правят доста добра работа в това да поддържат защитата, като даде за образец играта им против в събота.

„ Като цяло всичко се свежда до здрава работа на терена и себераздаване – освен това от всичките 11 футболисти. Това желаят да виждат и мениджърите, и ентусиастите. Сега за Юнайтед е значимо да си поеме мирис през тази пауза, да си почине и всички национални да се завърнат здрави и във форма. След което към този момент отборът би трябвало да стане по-постоянен и да печели “, добави Макларън.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР