Бившият съветски разузнавач и състудент на Владимир Путин от института

...
Бившият съветски разузнавач и състудент на Владимир Путин от института
Коментари Харесай

Състудент на Путин: Той разчита на изборите в САЩ през 2024 г. и на пудела си Тръмп

Бившият руски шпионин и състудент на Владимир Путин от института на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Юрий Швец счита, че съветският президент придава особена значимост на идните президентски избори в Съединени американски щати и на успеха на някогашния президент Доналд Тръмп.

" С оглед на войната и на ставащото към него Путин доста разчита на тези избори. За него това е една от очакванията. (...) Той доста се надяваше на междинните избори, които се организираха. Искаше републиканците да вземат повече места. Не оправдаха очакванията му. И в този момент цялата му вяра е в президентските избори през 2024 година " – акцентира Швец.

По думите му, за Путин в този момент е изключително значимо идващите избори да бъдат извоювани точно от Тръмп, той като той има намерение да спре военната помощ за Украйна.

" Ако пристигна Тръмп, този путинов пудел, той ще завърши  войната за 24 часа. Той самият го сподели: за 24 часа ще приключи войната. И всички ние знаем по какъв начин може да я приключи. (...) Това е още една причина, заради която войната би трябвало да завърши с победа на Украйна преди тези президентски избори. " – безапелационен е Швец.

Днес някогашният шпионин живее в Съединени американски щати.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР