Бившият съпруг на Наталия Кобилкина тотално срина имиджа й на

...
Бившият съпруг на Наталия Кобилкина тотално срина имиджа й на
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Кобилкина издаде срамни секс тайни от постелята им: Беше пълен провал!

Бившият брачен партньор на Наталия Кобилкина тотално срина имиджа й на секстигрица. Делчо Добрев, който психоложката захвърли поради новия си мъж – богатия грък Такис Дретакис, споделил пред другари, че тогавашната му половинка освен не му е доставяла приятност под чаршафите, а даже му досаждала с измислените от нея практики, които като учителка прилагала върху него, твърди " Таблоид ".

„ Вместо да се държи като същинска жена, Наталия се вживяваше в ролята на треньор и последните ни години бяха цялостен неуспех в съкровен план”, не скрил разочарованието си Делчо. След като му досадило рускинята да го третира като опитно зайче под чаршафите, с цел да тества онлайн теориите си, Добрев напряко се отказал от секса. Затова в последните месеци, преди да се разделят, двамата си живеели като братче и сестриче, което Делчо обществено показа.

От много време тогавашната половинка на пишман сексоложката води семинари за здравословно хранене и изобщо се е трансформирал в извънреден монах. Амбициозната псевдо психоложка разочарова брачен партньор №2 и незабавно след сватбата, като вместо да тръгне на меден месец, обяснила на Такис, че в този момент й предстоят доста значими семинари и по тази причина би трябвало да обикаля страната, с цел да оказва помощ на закъсалите в персонален проект дами.

Много от заблудените клиентки на хитрата мацка от Ростов на Дон обаче към този момент са си дали сметка, че измислиците й няма по какъв начин да им оказват помощ да оправят персоналния си живот, нито ще им спуснат от небето богати мъже. „ За нея всичко е пари, просто добре си играе картите, като дърдори глупотевини на наивните жени”, разясняват практиките на сексоложката осведомени с номерата й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР