Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди Европа, че може сама

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди Европа, че може сама
Коментари Харесай

Медведев: Европа ще изпадне в хиперинфлация при дефолт на Русия  

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев предизвести Европа, че може сама да си сътвори стопански проблеми в резултат на усложненията, които основава на Русия, съобщи ДПА.

"Дефолт на Русия може да стане дефолт на Европа ", сподели Медведев, който понастоящем е заместник-председател на съветския съвет за национална сигурност.

Той упрекна ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че желае да докара неговата страна до фалит и разказа нейните дейности като "тайни планове на мазохистите от Брюксел ".

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА
Ще унищожава ли Русия спътниците на Мъск?
Централно разузнавателно управление на САЩ: Съединени американски щати не могат да пренебрегват, че Русия може да употребява нуклеарни оръжия
Без "Москва " съветският флот в Черно море ще е уязвим за ракети и дронове
Относно строгите наказания на Запада против Русия Медевев сподели, че те може да доведат до хиперинфлация в Европейски Съюз, за което "вече няма да могат да бъдат упреквани злите руснаци ".
Той допусна още, че Европа може да изпита дефицит на съществени храни и че украинските бежанци ще провокират "вълна от насилствена престъпност " в европейските страни.

В началото на месеца Медведев съобщи, че Русия разполага с задоволително ресурси, с цел да подсигурява потребностите си. Той посочи, че Русия ще търгува с снабдяване и аграрни артикули единствено с "приятелски " страни.

"Ще снабдяване артикули единствено на нашите другари, които са доста, само че не са в Европа и Северна Америка. Ще продаваме против рубли или в националните им валути в съгласувани пропорции. Няма да снабдяване наши артикули и селскостопанска продукция на нашите "неприятели ". А от тях няма и нищо да купуваме ", съобщи той.



,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР