Бившият руски президент Дмитрий Медведев определи войната на Русия в

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев определи войната на Русия в
Коментари Харесай

Медведев предрече победа за Русия в свещената битка със Сатаната

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев дефинира войната на Русия в Украйна като свещена борба със Сатаната, съобщава " Ройтерс ".

Той предизвести, че Москва може да изпрати всички свои врагове във безконечния огън на Геена*.

Руската инвазия в Украйна докара до гибелта на десетки хиляди души и провокира най-голямата борба на Русия със Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година, когато суперсилите от Студената война бяха най-близо до нуклеарна война.

Медведев, който в миналото се представяше за демократичен реформатор като президент от 2008 до 2012 година, съобщи, че Москва се бори с  " лудите нацистки наркомани " в Украйна, подкрепяни от Запада, по чиито бради по негови думи " тече слюнка от недъгавост ".

Киев и Западът неведнъж отхвърлиха изказванията на президента Владимир Путин, че Украйна се ръководи от фашисти, които са преследвали рускоезичното население. Вместо това те показват войната като брутално присвояване на земя от страна на Москва.

В тирада във връзка Деня на националното единение на Русия Медведев съобщи, че задачата на отечеството му е " да спре висшия държател на Ада, каквото и име да употребява - Сатана, Луцифер или Иблис ".

Медведев, в този момент заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, уточни, че страната му разполага с разнообразни оръжия, в това число със способността да " изпрати всички наши врагове в огнената Геена ".

От началото на войната еториката на Медведев става все по-ожесточена, въпреки че изразените от него възгледи от време на време съответстват с мисленето на най-високите равнища на елита в Кремъл.

" Оръжията на Сатаната са заплетени неистини. А нашето оръжие е истината. Ето за какво нашата идея е вярна. Ето за какво успеха ще бъде наша! Весели празници! ", заключи Медведев.

*В еврейски, християнски и мюсюлмански текстове Геена е мястото за постоянно наказване на грешниците, ад
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР