Бившият репуликански председател на Камарата на представителите на Конгреса на

...
Бившият репуликански председател на Камарата на представителите на Конгреса на
Коментари Харесай

Нют Гингрич с шокиращо разкритие: Вашингтон натиснал прокурорката от Джорджия да обвини Тръмп

Бившият репуликански ръководител на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нют Гингрич стартира шокиращо разобличаване за Белия дом на Байдън и обвиняването против президента Тръмп от прокурора на Джорджия Фани Уилис, написа изданието The American Thinker.

Според Гингрич меродавен източник му е споделил, че окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис е получила позвъняване от Вашингтон с разпореждане да повдигне обвинявания против някогашния президент Доналд Тръмп, тъй като те се нуждаят от похищение на вниманието от след " прецакването " с неотдавна назначения специфичен консултант Дейвид Вайс, който проверява аферата със сина на президента - Хънтър Байдън.

" Казаха ми – това са клюки – само че ми споделиха от благонадежден източник, че в петък вечерта някой от Вашингтон се обадил на окръжния прокурор в Атланта и споделил: „ Трябва да повдигнете обвиняване в понеделник. Трябва да покрием всички неточности, които преди малко направихме с Вайс “, сподели Гингрич в изявление. „ И тя явно споделя: „ Моите правосъдни заседатели няма да се върнат до вторник “, а насреща упорстват: „ Не ме чухте. Трябва да повдигнете обвиняване в понеделник “.

Когато Уилис изяснява, че правосъдните ѝ заседатели няма да са налице преди обяд, получава отговор: „ Това няма значение. “

Не знаем кой тъкмо е направил това телефонно позвъняване, разяснява Гингрич, само че отбелязва, че източникът му е " извънредно добре информиран " и се е доказвал в доста предходни случаи.

Авторката на публикацията Моника Шоуолтър отбелязва, че даже единствено съмнението, че президентът Джо Байдън е намесен в повдигането на обвиняванията против Тръмп в Джорджия, към този момент има резултата на бомба.

Досега пресата радостно съобщаваше, че обвиняването против Тръмп в окръг Фултън е самостоятелна, локална, окръжна интервенция. Затворът, в който възнамеряваха да го задържат и да го затворят, беше цялостен с хлебарки и замърсен, както и е разследван за нарушавания на човешките права, напълно друг от федералните затвори. Шерифът радостно споделяше на всички, че ще направи фотографията на президента Тръмп (която, несъмнено, ще бъде оповестена навсякъде) в името на равното отнасяне. Това беше представяно като чисто локална интервенция, от която се допуска, че Тръмп няма да може да се измъкне, разяснява авторката.

Някои специалисти отдясно поставяха под подозрение дали такова обвиняване въобще би трябвало да бъде разрешено, като се има поради, че всеки локален прокурор би могъл на същия принцип да спре всеки, който си изиска, да се кандидатира, до момента в който някои левичари показаха неописуемо забавление, че Тръмп няма да може да се самопомилва, в случай че бъде съден и наказан от щатска правосъдна система.

Сега научаваме, че Байдън е взел участие в това от самото начало и не, Фани Уилис не е работила независимо, тя е работила в тясна съгласуваност с Белия дом и е правела това, което ѝ е казано, макар че не е желала да го прави по подобен метод. Байдън имаше политически проблем с назначението на Робърт Вайс за специфичен прокурор по следствието на сина си Хънтър Байдън и изиска Уилис да отвлече вниманието от въпроса, като повдигне обвинявания против Тръмп в Джорджия, разяснява още Моника Шоуолтър.

Цялата тази измама изисква личен специфичен прокурор, тъй като явно Байдън дърпа някакви марионетки на конци.

Нют Гингрич беше прав да го разкрие, тъй като ни споделя доста повече за това каква машинация е това политически стимулирано правосъдно гонене. Той го назовава „ форма на политическа война “ и отбелязва, че нито едно от тези обвинявания, пред които е изправен Тръмп, не е „ законно “. Той е необикновен запас за изясняване на това, което тъкмо се случва, до момента в който машината на Байдън за прикриване на протичащото се се пробва да се върти.

Администрацията на Байдън е затънала до уши в корупция и мръсотия. Сега те употребяват Уилис като фронтмен, в случай че отчетът на Грингрич е правилен. Време е Конгресът да си даде сметка за това, заключава Моника Шоуолтър.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР