Бившият регионален министър Виолета Комитова коментира думите на премиера акад.

...
Бившият регионален министър Виолета Комитова коментира думите на премиера акад.
Коментари Харесай

Виолета Комитова: С тези обиди парламентът се е превърнал в махленска клюкарница

Бившият районен министър Виолета Комитова разяснява думите на премиера акад. Николай Денков, че инфлацията се е върнала на равнищата от преди войната - сред 5 и 6 %.

" Това, че инфлацията е по-ниска, е добре. Не знам на каква база е изчислена. Защото жителите не са усетили към момента понижението на тази инфлация. Повсеместно имаме недоволство от едно всеобщо обедняване посредством повишаване на стоките, които са в комерсиалната мрежа. Най-вече питателните артикули, които се използват всеки ден. Но държавното управление в действителност работеше в доста напрегната среда. Най-вече си я направи такава със своите сътрудници. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС желаеха сякаш да работят дружно в нещо като коалиция, единствено че не желаят да я разгласят публично тази коалиция и се опълчват непрекъснато, занимават обществото с някакви дребни проблеми ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Излъчването на толкоз обидни думи към високо сложени лица в страната, съгласно мен, унижава най-много лицата, които ги изричат. Може да подлагаме на критика, да даваме решения за взимане от страната, само че по този метод да се наскърбяваме, се трансформираме в една махленска клюкарница. Правителството не съумява да опише какво тъкмо прави за жителите. Мен тази игра на взаимни обиди сред двете взаимни елементи на сглобката доста ме напряга, тъй като в нея виждам доста двуличие, доста фалш.  Има доста задания за решение. Никой не желае да върви в страна, в която политиците всеки ден се карат ", безапелационна е Комитова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР