Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви по време на

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви по време на
Коментари Харесай

Тръмп с важно изявление на 15 ноември. Очаква се да обяви участие на изборите през 2024 г.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи по време на предизборна демонстрация в Охайо в навечерието на междинните избори, че ще направи " значимо изказване " идната седмица във Флорида. 

По този метод още веднъж загатна, че ще се кандидатира за президент, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Ще направя доста значимо изказване във вторник, 15 ноември, в Мар а Лаго ", съобщи нощес Тръмп пред свои поддръжници във Вандалия, Охайо, където организира последния си избирателен протест, с цел да поддържа претендента на републиканците за Сената от този щат Джей Ди Ванс. " Не желаеме нищо да отвлича вниманието от това какъв брой е значим утрешният ден ", добави той.

Тръмп също по този начин сподели, че съгласно него правосъдното гонене на политически противници от страна на администрацията на президента Джо Байдън демонстрира, че под ръководството на демократите Съединени американски щати към този момент са минали от социализъм към комунизъм.

" Те ревизират покупко-продажби, за които аз към този момент съм не запомнил ", съобщи той, разяснявайки продължаващите следствия против него в няколко щата. " Казах, че не си припомням, тъй като беше преди 23 години. А те споделят, че при тях са пристигнали правоприлагащите органи поради покупко-продажби, които сме сключили преди 23 години. Вече сме препродали всичко пет пъти. Това са заболели хора, само че това е, през което би трябвало да преминем. Спрете го, тъй като това е началото на комунизма ".

Бившият президент сподели също, че Съединени американски щати са се трансформирали в " страна от третия свят " поради политиката на демократите. 

" Мисля, че сме пропуснали социализма. Казах, че ще имаме социализъм, само че мисля, че той към този момент от към година е отминал. Сега сме в света на комунизма ", добави Тръмп. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР