Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, след като спечели първичните

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, след като спечели първичните
Коментари Харесай

Тръмп: Разбирам се прекрасно с Путин

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто завоюва първичните избори на Републиканската партия в щата Айова, даде обещание " доста бързо " да позволи войната в Украйна, като изрази убеденост, че ще успее да включи президентите на Украйна и Русия, които " познава добре ", в разговор, предава " Фокус “.

" Разбирам се прелестно с Путин. Разбираме се доста добре. Това е добре, не е неприятно. Ако подправените вести станат същински и почтени вести, 90% от нашите проблеми в тази страна ще бъдат решени... Ситуацията с Украйна е толкоз ужасна... И ние ще я разгадаем, ще я решим доста бързо “, съобщи Тръмп.

Той е убеден, че може да се разбере с съветския президент Путин, защото съгласно него те имат положителни връзки.

Бившият американски водач изрази убеденост, че ще успее да притегли към разговора президентите на Украйна и Русия.

" Познавам президента Путин доста добре, познавам Зеленски доста добре, мога да го включа, ще разгадаем това доста бързо ", добави той.

Тръмп завоюва безапелационна победа на първите първоначални избори за номинацията за президент на Републиканската партия в Айова на 15 януари. Той получи 51% поддръжка от поддръжката на гласоподавателите.

Бившият президент на Съединени американски щати по-рано е казвал повече от един път, че " има проект “ да обезпечи мир в Украйна в границите на 24 часа, в случай че се върне на висшия пост.

През ноември Володимир Зеленски предложения Тръмп в Украйна. Но Тръмп отхвърли, базирайки се на " спор на ползи “ с актуалната администрация на Джо Байдън.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР