Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува външната политика на

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува външната политика на
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува политиката на Байдън

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува външната политика на сегашната американска администрация .

" При мен Китай, Иран, Русия и Северна Корея бяха под надзор ", сподели той по време на тирада във Вашингтон.

Според Тръмп в този момент " страната ни се е трансформирала в посмешище на международната сцена ". Той счита, че при настоящия президент Джо Байдън Съединени американски щати са управлявали погрешно изтеглянето си от Афганистан. " Нищо сходно нямаше да се случи , в случай че аз бях президент ", сподели Тръмп.
 Тръмп: Броенни дни разделят Иран от атомната бомба
Тръмп: Броенни дни разделят Иран от атомната бомба

Бившият президент с нападки към Джо Байдън

" Следва казусът с Китай и Тайван ", предизвести той.

Той счита, че след отдръпването му от Белия дом " Съединени американски щати претърпяват едно след друго унижения на международната сцена ".

Бившият президент акцентира, че в случай че не се предприеме нищо, хората, които сега са на власт, ще трансфорат Съединени американски щати " в нещо като Венецуела, Съветския съюз, по-голямо копие на Куба ".
 Тръмп и Байдън водят в изследвания за изборите през 2024 година
Тръмп и Байдън водят в изследвания за изборите през 2024 година

Сред републиканци и демократи те към момента са любимци

Тръмп посъветва администрацията на Съединени американски щати да не подвига митата за КНР. Той също по този начин счита, че е належащо " бързо да се усили производството на петрол и газ в Америка, с цел да се реализиран по-ниски цени на горивата ".

Той не сподели непосредствено, че ще се кандидатира за президент през 2024 година, само че още веднъж загатна за тази опция, като съобщи, че не напуща политиката, тъй като желае да помогне за решаването на проблемите на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР