Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и адвокат, известен с

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и адвокат, известен с
Коментари Харесай

Комисията за 6-и януари: Тръмп е бил в заговор за преобръщане на резултата от президентските избори

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и юрист, прочут с десни убеждения, са били част от “криминален заговор” за катурване на резултатите от президентските избори през 2020 година, твърди специфичната комисия за следствие на офанзивата против Капитолия на Съединени американски щати в собствен правосъден иск от сряда.

Искът е част от напъните на комисията да реализира правосъдно разпореждане да й бъде обезпечен достъп да ималите на юриста Джон Ийстман, който ги крие, като се базира на поверителността сред юриста и клиент.

Според комисията обаче точно той е оказал помощ в организирането на заговора.

Специалната комисия има обхватни ползи към документи и свидетелски показания от най-различни лица, които могат да имат сведения и отношение към събитията от предишния 6-и януари, само че й се постанова да се оправя със правосъдни провокации, защото среща опозиция от призованите и нещата от време на време стигат до съд.

Тръмп загуби правосъдната борба с комисията за първата партида изискани негови документи, само че може да я повтори при всяко последващо искане за още данни.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР