Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп ще направи изявление от Флорида, след като утре се яви пред съда

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ще направи изказване от щата Флорида във вторник вечерта, се споделя в днешно известие от офиса му. Преди това Тръмп би трябвало да се яви в съда в град Ню Йорк по отношение на повдигнатите му предходната седмица обвинявания, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Очаква се във вторник следобяд Тръмп да се яви в съда, с цел да му бъдат взети пръстови отпечатъци и да бъде сниман в правосъдна постройка в Ню Йорк, защото той става първият някогашен президент на Съединени американски щати, на който са повдигнати наказателни обвинявания. Те са резултат от следствие на платени през 2016 година пари за мълчанието на порнозвездата Сторми Даниълс.

Тръмп възнамерява да лети за Ню Йорк на следващия ден от имението си Мар а Лаго във Флорида и да прекара нощта в небостъргача „ Тръмп тауър “, преди да се яви в съда рано във вторник, сподели осведомен източник, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР