Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп призова за отлагане на съдебните дела срещу него

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския прикани стартирани против правосъдни каузи да бъдат отсрочени до привършване на изборите през 2024 година, съобщи Ройтерс.

" Специалният прокурор Джак Смит е насрочил началото на един от процесите [по делото за непозволено боравене с класифицирани документи] за 2 януари, преди значимите първоначални избори в Айова! Само изцяло откъснат от действителността лунатик може да избере тази дата, ден след новогодишната нощ, и то по подобен метод, че да обезпечи оптималната интервенция в първичните избори в Айова ", написа Тръмп в своята обществена мрежа " Трут сошъл ".

" Такъв развой въобще не биваше да се случва, а в случай че се случи, би трябвало да се случи едвам след изборите ", продължи той. - Същото би трябвало да се направи и с другите процеси за подправените обвинявания, отправени против мен от [президента на Съединени американски щати Джо] Байдън. Това е интервенция в изборите ", написа Българска телеграфна агенция.

Преди това Тръмп е бил изправен пред наказателни обвинявания за финансови измами при заплащанията към някогашната порноактриса Сторми Даниелс, скрит план по отношение на щурма на Капитолия на 6 януари 2021 година и за погрешно боравене с класифицирани документи.

Очаква се идната седмица да бъдат повдигнати обвинявания по отношение на хипотетичния опит на Тръмп да повлияе на длъжностни лица в Джорджия, с цел да преразгледат резултата от президентските избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР