Бившият президент на САЩ Джордж Буш - старши, който е

...
Бившият президент на САЩ Джордж Буш - старши, който е
Коментари Харесай

Изписаха от болницата Джордж Буш - старши

Бившият президент на Съединени американски щати Джордж Буш - старши, който е на 93 година, беше изписан от болничното заведение в Мейн. Това стана след седмично лекуване за ниско кръвно налягане, съобщи представител на семейство Буш в Туитър.

Буш, най-старият някогашен жив някогашен президент на Съединени американски щати, беше признат за лекуване в края на май, съобщи представителят Джим МакГрат.

" Президентът е надълбоко признателен както за страхотната грижа, по този начин и за многото положителни пожелания, които получи ", написа в Туитър МакГрат.

 Приеха в болница Джордж Буш-старши
Приеха в болница Джордж Буш-старши

Ниско кръвно налягане и изтощеност...

Буш, който е бил 41-ви президент на Съединени американски щати от 1989 до 1993 година, е бил приет в болница в Тексас в края на април за лекуване на зараза, която се е популяризирала в кръвта му и е останала там съвсем две седмици. Бил е признат в болничното заведение ден след визитата на погребението на брачната половинка си, Барбара, някогашната първа дама, която умря на 17 април. Двойката беше женена от 73 години.

 Джордж Буш старши си счупи шиен прешлен
Джордж Буш старши си счупи шиен прешлен

91-годишният някогашен държавен глава на Съединени американски щати

Джордж Буш - старши е татко на някогашния републикански президент Джордж У. Буш, който беше държавен глава два мандата от 2001 година до 2009 година и на някогашния губернатор на Флорида Джеб Буш.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР