Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се готви за

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се готви за
Коментари Харесай

Броени часове до ареста на Доналд Тръмп

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се готви за иден арест - факт, който той намерено призна в своята обществена медия Truth Social.

Както излиза наяве от изчерпателния му пост в Truth Social, карцерът e проведен от окръжния прокурор Фани Уилис. Това бележи ескалация на правните му проблеми след събитията в Капитолия и упоритото му оборване на легитимността на избора на президента Джо Байдън.

Очаква се карцерът да се случи всеки миг, защото Тръмп е кацнал в Атланта, където би трябвало да се съобщи на управляващите. Това е единствено ден след изключителното изявление на президента Тръмп с Тъкър Карлсън. Това изявление, излъчено по притежаваното от Илон Мъск приложение X, съответства с директното лъчение на републиканския президентски спор по Fox News.

Забележително е, че изявлението реализира невиждана гледаемост от почти 236.5 милиона фенове все още писане на публикацията.

Тази забележителна гледаемост акцентира няколко значими момента, вариращи от политическите последствия до ролята на обществените медии, изключително на платформи като Twitter, за образуването на националния дискурс. Придобиването на Twitter от Илон Мъск за $44 млилиарда имаше за цел да сътвори сцена за нефилтрирано и намерено изложение.

Изглежда, че тази визия се е осъществила. Нещо повече, триумфът на изявлението акцентира забележителната преднина на президента Доналд Тръмп в конкуренцията.

Въпреки че триумфът на изявлението безспорно се откроява като най-важното събитие на седмицата за лагера на Тръмп, евентуалните последствия от идния арест хвърлят сянка на неустановеност върху бъдещето му.

Президентът Тръмп е изключително запазен във връзка с позицията си за по-широкия пейзаж на цифровите валути, като се разминава с други кандидати за Белия дом, като да вземем за пример претендента на демократите Робърт Ф. Кенеди-младши.

Въпреки че това може да породи основателни опасения, неотдавнашните разкрития демонстрират, че президентът Тръмп има доста портфолио от криптовалути, оценено на сред $200,000 и $500,000 в Етериум ( ETH ).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР