Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Тръмп обещава да смаже измамника Байдън

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели на поддръжниците си в събота, че ще победи президента Джо Байдън през 2024 година

Говорейки в Клермонт, Ню Хемпшир в Деня на примирието, Тръмп даде обещание да сложи ветераните преди всичко, откакто се върне в Белия дом, отбелязвайки, че тази годишнина би трябвало да подсети на хората за какво е значимо " още веднъж да имаме президент, който ще обезпечи мир посредством мощ ", заключи АП.

" Ние водим във всеки щат ", съобщи някогашният водач, описвайки Байдън като " излъган " политик. Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели на своите поддръжници в събота, че ще победи президента Джо Байдън през 2024 година

Говорейки в Клермонт, Ню Хемпшир в Деня на примирието, Тръмп даде обещание да сложи ветераните преди всичко, откакто се върне в Белия дом, отбелязвайки, че тази годишнина би трябвало да подсети на хората за какво е значимо " още веднъж да имаме президент, който ще обезпечи мир посредством мощ ".

" Ние водим във всеки щат ", съобщи някогашният водач, описвайки Байдън като " излъган " политик.

В събота Тръмп изрази угриженост по отношение на актуалната световна обстановка, заявявайки, че Третата международна война " в никакъв случай не е била по-близо ", в сравнение с е в този момент.

Той приписа покачвания риск на оправянето на актуалната администрация с разнообразни интернационалните въпроси, в това число неочакваното евакуиране на американските войски от Афганистан, което остави куп въпроси без отговор, защото докара до гибелта на 13 американски бойци.

Тръмп твърди, че преди три години " всичко е било под надзор ", което допуска, че Русия не би обмисляла навлизане в Украйна и Китай нямаше да предизвика Тайван.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР