Бившият президент на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски призна, че все

...
Бившият президент на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски призна, че все
Коментари Харесай

Крушарски: Все още съм част от управлението на Локомотив Пд

Бившият президент на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски призна, че към момента е част от ръководството на клуба. Това показа своето мнение след успеха на " черно-белите " с 1:0 над Ботев в градското дерби от 9-ия кръг на Първа лига.

" Аз съм почитател на Локомотив. Мисля, че с тази победа играчите ще получат още повече убеденост. Преди мача споделих, че ще спечелим и познах. Аз съм един от талисманите на клуба. Духът на Крушарски постоянно ще е на " Лаута ", съобщи някогашният президент на " черно-белите ".

" Все още вземам участие в ръководството на клуба. Смятам, че през този сезон ще успеем да намерим място в топ 6 на крайното класиране и ще се класираме за европейските клубни шампионати. Като виждам другите тимове, ни би трябвало още малко, с цел да сме сигурни участници в Европа. ", добави той.

Крушарски разяснява и ексцесиите по трибуните по време на пловдивското дерби, при които почитателите на Ботев замерваха последователите на Локомотив с ракети и бомбички.

" Смятам, че при такива мачове гостуващи последователи не би трябвало да се позволяват и по този начин няма да има сходни вълнения. Ще предложа на Българския футболен съюз в сходни срещи почитателите на гостуващия тим да не стъпват на стадиона. В България обаче това се разрешава и полицията не стопира почитателите, когато хвърлят ракети. Чакаме да се стигне до най-лошото и някой да пострада, с цел да се вземат някакви съответни ограничения сходни прояви да спрат ", приключи Христо Крушарски. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР