Бившият президент Доналд Тръмп критикува анти-израелските радикални леви лунатици“, създаващи

...
Бившият президент Доналд Тръмп критикува анти-израелските радикални леви лунатици“, създаващи
Коментари Харесай

Тръмп критикува „радикалните леви лунатици“, създаващи хаос в университетските кампуси в цялата страна

Бившият президент Доналд Тръмп подлага на критика анти-израелските „ радикални леви лунатици “, създаващи безпорядък в колежански кампуси в цялата страна, наблягайки, че антисемитизмът на кампуси се предизвиква от левицата, а не от консерваторите.

" Това е придвижване отляво. Това са радикални леви лунатици и те би трябвало да бъдат спрени в този момент, тъй като ще продължава и продължава. И ще става по-лошо и по-лошо “, сподели Тръмп в четвъртък сутринта пред правосъдната зала в Манхатън, където се изправя пред съда.

" И знаете ли, те завладяват страни и ние няма да им позволим да завладяват Съединени американски щати. Не разрешаваме на радикалните леви идиоти да завладяват тази страна. "

Студентски пропагандатори са проникнали в колежански кампуси в цялата страна през последните седмици, в това число радикали в кампуса на Колумбийския университет, завладяли постройката на Хамилтън Хол в кампуса, до момента в който учебни заведения като UCLA, Харвард и Йейл работят за почистване на студентските лагери, където протестиращит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР