Бившият президент Джордж Буш в неделя каза, че е бил

...
Бившият президент Джордж Буш в неделя каза, че е бил
Коментари Харесай

Джордж Буш: Бях шокиран, че Пригожин ми е сервирал на среща с Путин, още съм жив

Бившият президент Джордж Буш в неделя сподели, че е бил шокиран да открие, че Евгений Пригожин - дългогодишният водач на " Вагнер " - му е сервирал вечеря преди повече от 17 години.Докато приказва на конференцията за европейската тактика в Ялта, Буш беше запитан дали счита, че известията за гибелта на Пригожин в самолетна злополука са " шокиращи " за него. Конференцията се организира в Киев, само че Буш се причисли посредством видео диалог.„ Не, това, което е шокиращо за мен, е, че оня ден видях фотография от среща на върха на Г-8 в Санкт Петербург, където той беше индивидът, който ми сервира храната “, сподели Буш.„ Той беше основният готвач на Путин и беше на фотографията “, сподели някогашният президент и се усмихна, съобщи.

Буш сподели, че не може да си спомни да се е срещал персонално с този човек. „ Знам единствено, че оцелях “, добави той.След това той беше запитан дали счита, че съветският президент Владимир Путин може да " оцелее " след следствията от войната на Русия в Украйна, в случай че спорът не завърши в интерес на Москва.„ Това зависи от съветския, а не от съветския или от американския народ “, сподели още Буш.

Снимка от 14 юли 2006 година демонстрира момента, в който Буш и брачната половинка му Лора се срещат с Пригожин, когато двойката вечеря с Путин. Изглежда, че Пригожин показва или сервира Буш с пиво.Те бяха в Константиновския замък в Санкт Петербург по време на 32-рата среща на Г-8. Това беше първият път, когато Русия беше хазаин на среща на Г-8.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР