Бившият премиер в две служебни правителства Стефан Янев сви сбор

...
Бившият премиер в две служебни правителства Стефан Янев сви сбор
Коментари Харесай

Партията Янев тръгва за Гергьовден. Иска ли оръжие за Украйна?

Бившият министър председател в две служебни държавни управления Стефан Янев сви общ брой на партията си за Гергьовден. Инициативният комитет на новия политически план ще бъде призован на 5 май, заяви пред БНР някогашният зам.-министър на защитата Ралица Симеонова. Тя бе част от екипа на Стефан Янев във военното ведомство, само че подаде оставка с него. Сега приготвя учредяването на новата партия. „ Радвам се, че повече няма да изпитвам позор и стеснение от политиките, които организира този кабинет “, написа Симеонова ден, откакто Стефан Янев бе заменен на поста министър на защитата от Драгомир Заков. 

Разпознаваеми лица, хора от разнообразни публични сфери и нови лица влизат в партията на Янев.

" Искаме да обединим хора, които са подготвени по логичен метод да работят за страната си. Партията ще се нарежда в национално-консервативния бранш. Националният интерес би трябвало да бъде опазване на страната. Националният интерес би трябвало да подсигурява устойчивостта и успеваемостта на политическата система, да има възходящо развиване на стопанската система, да има устойчива обществена система, налично опазване на здравето ", изясни философията на плана Симеонова.

Тя се произнесе по позициите на бъдещата партия по горещите тематики на деня.

" Ние сме срещу военна помощ за Украйна, тъй като това би ни направило страна в спора. Вече виждаме отрицателните резултати от несъответстващите дейности на сегашния кабинет ", разяснява Симеонова.

Тя предвижда предварителни парламентарни избори.

" Коалицията показва некадърност да взема решение проблемите на жителите. Самата коалиция основава рецесии. Тя не сътвори нужните механизми за вътрешна съгласуваност ", безапелационна бе дамата.

Тя дефинира като цинизъм алените линии, които си слагат сътрудниците в ръководството и съобщи, че политиката е взаимоотношение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР