Бившият премиер Дмитрий Медведев, който беше назначен от президента Владимир

...
Бившият премиер Дмитрий Медведев, който беше назначен от президента Владимир
Коментари Харесай

Медведев остава лидер на Единна Русия

Бившият министър председател Дмитрий Медведев, който беше назначен от президента Владимир Путин за заместник-председател на Руския съвет за сигурност, разгласи, че ще резервира поста на ръководител на ръководещата партия " Единна Русия ".

" Ако приказваме за съответна нова работа, заемането на тази позиция не опонира на политическата активност, в това число на партийното управление, аз оставам ръководител на партия " Единна Русия ", " сподели той в изявление за Първи канал на съветската телевизия, представен от ТАСС.

Според Медведев партията " Обединена Русия " е " водеща политическа мощ, тя е ръководещата партия, носи голяма отговорност към хората, към страната, за развиването на страната ". " Естествено партията взема решение същите задания, които всъщност стоят пред цялата страна. Но в този момент най-важните задания са свързани с възстановяване на благосъстоянието на хората, решение на тези проблеми, които се основават на национални планове ", сподели той.

Медведев добави, че партията, както в долните си редици, т.е. в първичните организации, по този начин и на равнище водачество, „ се пробва по всевъзможен метод да помогне за осъществяването на тези задания, само че също по този начин взема решение избрани въпроси, свързани с развиването на съответни райони, съответни градове и по този начин нататък “.

Според него " Единна Русия " ще продължи подготовката за идните избори за Държавната дума през 2021 година

На 16 януари секретарят на Генералния съвет на партия " Единна Русия " Андрей Турчак съобщи, че Медведев ще остане ръководител на партията като заместник-председател на Руския съвет за сигурност. Както той означи, няма законодателни ограничавания, свързани с назначението на заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация и съчетаването на тази позиция с позицията на ръководителя на политическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР