Бившият премиер Бойко Борисов се среща с актива на ГЕРБ

...
Бившият премиер Бойко Борисов се среща с актива на ГЕРБ
Коментари Харесай

ЛЮБОВ: Г-н Борисов, вие сте прекалено човечен

Бившият министър председател Бойко Борисов се среща с актива на ГЕРБ в Разград. " Вие, господин Борисов, сте прекомерно хуманен. А към този момент би трябвало да внимаваме на кого да подаваме ръка, тъй като те може да я захапят. Толкова ли тези, новите, не можаха да намерят някой друговерец, някой турчин да сложат в държавното управление. Ние сме обречени да живеем дружно ". Така Гюнай Хюсмен, регионален шеф на Разград, изля душата си на среща на ГЕРБ.

" Днес Кирил Петков, министър-председател, уповавам се за малко, се среща със противоречиви водачи, за които интернационалните медии споделят, че е без казус за цялата страна - няма признат държавен бюджет.

Да, смяна има, само че тя не е позитивна, не е за положително. Докато държавното управление на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, в този момент този кабинет има поддръжката единствено на африкански водачи.

Единственото са медийните балони, които се пукат ден след ден, на Бойко Рашков. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че проектът за възобновяване и развиване е изпратен в Брюксел. Европейска комисия го опроверга ", посочи пред актива на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР