Бившият премиер Бойко Борисов е на среща с членове на

...
Бившият премиер Бойко Борисов е на среща с членове на
Коментари Харесай

Борисов: Ако „Хемус“ е обирът на века, значи грабежът продължава, но с друг изпълнител

Бившият министър председател Бойко Борисов е на среща с членове на ГЕРБ в Кирково. По време на нея бе разказано за арести, преди и по време на изборите на членове на партията. Обвинения против арестуваните тогава няма, а административният съд е оповестил за оскъдни заповедите за задържане и е осъдил Министерство на вътрешните работи да изплати разноските по делото. Това съобщи Цвета Караянчева при започване на срещата.

„ Точно по този начин е било преди 1944 година. Извличали са хора от къщите и са ги карали по арестите. Моят дядо е по този начин задържан. Идват, пребиват го в царевицата пред къщата и го задържат, тъкмо партията на Рашков. Сутринта служителите на реда пристигнали да питат Цвета дали ще вършим проява против полицейското ръководство. Как може такова нещо, ние почитаме служителите на реда. И по какъв начин може Рашков да вижда в този момент тези, хора, които са били задържани – има и човек с три байпаса “, разяснява Борисов.

Борисов разяснява и обвиняванията за строителството на „ Хемус “.

„ Слушаме осем месеца неистини, в случай че това е грабежът на века, това значи, че от два месеца грабежът продължава, само че с други реализатори “, сподели той.

Относно цената на тока, водачът на ГЕРБ сподели:

„ Милиарди източиха за няколко месеца, и те бъркат в джобовете на всеки един от нас. Правят безвъзмездни детските градини – това е най-лесното, 70-80 милиона страната може да си разреши, ами по какъв начин ще плащаме на тези, чиито деца не могат да вървят на детски градини. Това е едно неравноправие “, съобщи Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР