Бившият премиер, а понастоящем лидер на ГЕРБ и депутат Бойко

...
Бившият премиер, а понастоящем лидер на ГЕРБ и депутат Бойко
Коментари Харесай

Борисов търси кои партии са предлагали на Радев да участва в сглобката

Бившият министър председател, а понастоящем водач на ГЕРБ и народен представител Бойко Борисов умува и търси коя политическа партия и кои водачи от некоалицията са предложили на президента Румен Радев да взе участие в сглобката .

" Аз съм водач на ГЕРБ, питайте ме за ГЕРБ. Винаги съм употребил алегории, когато съм приказвал за пътя на Копринката и никой не се разпозна тогава, и нито една медия не прояви интерес. Не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически партии и президента ", разяснява Борисов пред публицисти в коридорите на Партийния дом.

Според него по доста по-интересен метод е по какъв начин са се правели служебните държавни управления на Румен Радев до момента.
 Радев нямал упоритост да взе участие в локалния избор, само че мнозина желаят да се закичат на ревера му
Радев нямал упоритост да взе участие в локалния избор, само че мнозина желаят да се закичат на ревера му

Антон Кутев чака Борисов да пропука " сглобката " сред ПП-ДБ - ГЕРБ-СДС

Борисов съобщи, че за импийчмът по отношение на Румен Радев е неуместно да се приказва. За тези 3 години безпорядък имало безспорна обърканост в България и лепенето на етикети довело до смразяване на хората. В момента България няма водач, без да му е залепен дали подобаващ или не етикет, уточни Бойко Борисов. Винаги е прозирало по време на избори зад кого стои президентът Румен Радев. Когато Кирил Петков и Асен Василев са били на един палакт с президента, мъчно е да се скрие дали прозирала поддръжката им за президента, подсети Борисов президентските избори преди няколко години и поддръжката на Политическа партия за Румен Радев.

Той знае и много по конструирането на служебните кабинети, само че в сглобката има сътрудници, които са взели участие във всички диалози и са наясно по какъв начин са правени служебните държавни управления. Има потвърдена корупция , в това число и в спортното министерство, където ГЕРБ нямаме нито един заместник-министър там, уточни Борисов.

По думите му 3 години президентът еднолично и дружно с сътрудниците от Политическа партия назначи ръководителите и зам.-ръководителите във всички служби, в това число и в Министерство на вътрешните работи.
 ГЕРБ дава още един късмет на ПП/ДБ за продължение на взаимното ръководство
ГЕРБ дава още един късмет на ПП/ДБ за продължение на взаимното ръководство

Две неща могат да ги изкарат от властта - бюджетът и корупцията

" И през вчерашния ден, когато госпожа Нинова един ден като не ме види, стартирам да и липсвам - все едно жмичка играем по коридорите. И тя Борисов се е скрил - от кого? Или както споделяше единия водач " бау-бау ", кученце или трябваше да се изтичам с достолепието на годините си и кариерата, която имаме, да разясня изявление на някого в България. Виждаме ми се извънредно несериозно ", разяснява Борисов.

" Аз чувам от 20 години, че всеки, който желае да влезе в новините, споделя нещо против Бойко Борисов. Гледал съм се задоволително през години по новините, само че какво излиза, че аз не желая еднолично, която и да е политическа партия да се меси в работата на самостоятелните служби, регулатори и вследствие, на което, когато им е преференциално - едните приказват против службите, другите против сглобката. И не мога да схвана по кое време госпожа Нинова е удовлетворена от президента Радев. Тя е щастлива, когато му каже или да приказва против Конституционен съд, или когато има сигнали за корупция там. Трудно ги разбирам тези работи ", разяснява Борисов.

Той счита, че е  единственият, който брани службите в България и няма отношение по тяхното предопределение . Много е значимо, когато има разделяне на управляващите, да се работи по уважението сред институциите, ценене на мнението им и когато посяваш ветрове, се жънат стихии, посочи Бойко Борисов. И подсети, че пред очите на медиите се провело чуване, диспути и гласоподаване на конституционните съдии.

Борисов прикани всички партии да бъдат деликатни с лепенето на етикети.
 Борисов удовлетворен, че депутатите не се ритали и не стигнали до пердах
Борисов удовлетворен, че депутатите не се ритали и не стигнали до пердах

С Българска социалистическа партия дебатът излязъл от границите на реалността
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР