Бившият PR на Министерския съвет по времето на ГЕРБ Севделина

...
Бившият PR на Министерския съвет по времето на ГЕРБ Севделина
Коментари Харесай

Арнаудова: Мафията си има държава. Претърсвали са от 21 до 3 ч. Прекарах нощта на един стол

Бившият PR на Министерския съвет по времето на ГЕРБ Севделина Арнаудова даде своя първи коментар след излизането си от ареста.

" Разбрах, че съм задържана преди да пристигна полицията от прессъобщението на Министерство на вътрешните работи. Поли Паунова ми се обади и ми сподели, че сме арестували, само че полицията още не беше влезнала ", сподели тя

" Никой не е водил разпити с нас от самото начало. Влязоха доста служители на реда, три патрулки, охранителна полиция, Главна дирекция, проверяващи. Всичко ставаше пред лицето на детето ми без да се дава пояснение. Влизането беше по необходимост, каквото и да значи това. Претърсването продължи от 21 ч. до 3 ч. сутринта. Полицаите се държаха обикновено ", сподели тя.

" Да, откриха материали, свързани с Бойко Борисов от моя дом - настоящи материали, картички от педизборната акция, един мой бележник, в който написа името на Борисов. А то е разумно да написа неговото име, защото аз това работя. Бяхме държани без обвинявания и без да дойде нито един служител на реда. Дойдохме тук. Прекарах ноща в ареста на Седмо районно. Взеха ми персоналната карта, а още у дома взеха телефоните. На стол изкарах нощта. В момента желая единствено да се прибера и да си видя детето ", добави Арнаудова.

" Основен очевидец е настоящият министър-председател, който е извикал на оперативка в кабинета си вицепремиера Асен Василев и Бойко Рашков, след което решил, че би трябвало той да стане очевидец по това досъдебно произвеждане, което за мен и за всички в постройката зад мен проверяващи служители на реда беше казус. След което към 19 ч. се разпорежда задържане и арест. Най-интересното е, че той си е разрешил да въвлече и името на европейския основен прокурор като в свидетелските показания, които е дал, твърди, че е станало с нейно познание и по нейно предписание. Как си обяснявате обстоятелството, че аз мога да рекетирам човек (бел. ред. Васил Божков). Мафията си има страна ", разяснява още Арнаудова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР