Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Феновете да намерят човек с 10 милиона и тогава да мислят за махане на Ганчев

Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев разяснява пред Sportal.bg последните събития на стадион " Българска войска ". Той разяснява вчерашния транспарант в бранш " Г ", с който " алените " почитатели нападнаха остро Гриша Ганчев и неговото ръководство. Малко по-късно завоюва шампионската купа за 11-и следващ път.

" Вчера гледахме един равносилен и доста слаб мач, нищо забавно. Говоря за дербито с. Това им е равнището на тези играчи. Левски не сподели нищо от това, което игра против. Не знам за какво не дадоха късмет на, той беше тъкмо за този мач, наложително трябваше да играе. Няма водач в тима. Нормално е почитателите да са недоволни. Аз съм го казвал към този момент, че и Левски - това са почитателите на тези тимове, те са основата. За ръководство обаче трябват пари. Феновете могат ли да устоят клуба?

към този момент дълги години демонстрира на другите по какъв начин се прави футбол, и са в листата с чакащите тимове. Не виждам в идващите пет години по какъв начин някой различен ще стане първенец. Искам да поздравя Кирил Домусчиев за рождения ден, поисквам му здраве! Познавам го от 32 години, доста съществено момче. Един от първите българи, които имаха ложа на " Камп Ноу " в.

Каква е оправията за? Каква оправия? Вечно втори, към този момент шест години второ място, това е равнището на играчите, които взимат. Плакати постоянно е имало - и против Божков, и против другите. Като не желаят Гриша Ганчев, да намерят и да предложат някой различен. Не съм уверен, че Цветомир Найденов би пристигнал. Ако почитателите желаят смяна, да търсят разновидности. Гриша Ганчев по този начин си ръководи, подобен е бил в, подобен е и на " Армията ", не може да се промени - управлението е той.

работят добре, подвигнаха се, избавят клуба. Макар че не престават да имат отговорности, излизат им нови такива - не мислете, че при тях нещата са цъфнали. Станимир Стоилов също има проблеми с управлението. Ганчев дава задоволително пари в, само че има напрежение в клуба. Стойчо Младенов беше работил и преди този момент при Гришата и знае добре, че там вземат участие двама индивида в прехвърлянията - Ганчев и Стойчо Стоилов, той го знае добре. През есента ЦСКА играеше добре, само че по-късно нещо стана. Има си управление, те да дадат пояснение какво се случи. Има си ръководители.

ще вземе купата, само че това е трофей, който едно време никой от нас не го броеше. Ставахме постоянно първенци, играехме за КЕШ. Някой обаче се задоволяват с купата, това е. Феновете са го приели това нещо, към този момент седем години. Пак споделям - какво ще вършат почитателите, в случай че напусне управлението? Ако почитателите имат вид, окей. Ако нямат вид за различен, не би трябвало да оферират Гриша Ганчев да си върви. Добър или неприятен, сега той вади парите. С тези неща не би трябвало да се избързва. Първо да намерят човек с пари, с 10 милиона за бюджет, тогава да мислят за махане на управлението.

Месец март би трябвало да стартираме да строим стадиона, никой не стопира плана - страна, община, зелени, никой. Спокойно може да се направи един стадион за 22 000 фенове, в " чашата " може да стане един прелестен стадион за 80 милиона лв. ", съобщи Георги Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР