Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Рой Кийн се ядоса на

...
Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Рой Кийн се ядоса на
Коментари Харесай

Рой Кийн: "Ливърпул" и "Юнайтед" трябва да водят война, а не да се прегръщат и целуват

Бившият полузащитник на " Манчестър Юнайтед " Рой Кийн се ядоса на другарските взаимоотношения сред играчите на " алените дяволи " и " Ливърпул " в най-голямото дерби на Англия.

Камерите демонстрираха, че преди мача, в тунела на " Олд Трафорд ", футболисти от противниковите лагери се държат много отзивчиво един към различен, макар заряда, който има един подобен дуел.

Вратарите Давид де Хеа и Алисон се поздравяват, същото вършат шотландските национали Скот Мактоминей и Андрю Робъртсън и съотборниците в националния тим на Англия Маркъс Рашфорд и Трент Алекзандър-Арнолд.

Бразилците в двете стартови единайсеторки - Фред и Андреас Перейра за " Юнайтед ", Фабиньо и Роберто Фирмино за мърсисайдци, пък наподобява много близки.

" Отвратен съм от играчите и сцените в тунела. Трябва да отиват на война, а те се прегръщат и целуват. Не би трябвало даже да поглеждаш противника, тъй като отиваш на борба с него. Играчите се трансформираха, не дербито. Говорете си след мача, само че не и преди него ", съобщи Кийн пред " Скай Спортс ".
Край на победната серия! " Ливърпул " още веднъж не завладя " Олд Трафорд " Лидерът във Висшата лига стигна единствено до точка против "Манчестър Юнайтед "
Срещата приключи 1:1 и по този начин бе прекратена съвършената победна серия на " Ливърпул " от началото на сезона. Въпреки това мърсисайдци имат 6 точки задатък на върха пред втория " Манчестър Сити ". " Червените дяволи " са на 10-о място с едвам 10 точки от 9 мача.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР