Бившият полузащитник на Лудогорец Фабио Ешпиньо официално обяви, че слага

...
Бившият полузащитник на Лудогорец Фабио Ешпиньо официално обяви, че слага
Коментари Харесай

Бивш халф на Лудогорец обяви оттеглянето си от футбола

Бившият полузащитник на Лудогорец Фабио Ешпиньо публично разгласи, че поставя завършек на своя професионална футболна кариера. 37-годишният халф за последно игра за португалския Фейрензе. Ешпиньо беше част от разградския отбор сред 2013-а и 2015-а година, като изигра 52 мача за „ орлите “, в които осъществя 4 попадения.

Той стана два пъти първенец през това време, като също по този начин бе част от триумфите на Лудогорец за Купата на България, както и Суперкупата на страната. След това мина в испанския Малага.

За родния отбор той има 27 участия в шампионатите от Шампионска лига.

„ Дойде това време. Играх футбол 30 години, 20 от тях като експерт. Това беше извънреден път. Сбъднах фантазии, фантазиите да бъда състезател от най-високо равнище. Тогава господин Фрейташ ме предложения в Порто и прекарах 14 години в този тим. В следствие дойдох в Лудогорец. Клуб, който ми разреши да играя на най-високо равнище. Там завоювах трофеи в страната, играх в Лига Европа и Шампионска лига против тимове като Реал Мадрид и Ливърпул. Това ми отвори вратите за Испания, изключително за Малага в Ла Лига. Там не играх доста, само че бях в едно от най-хубавите шампионати в света. Връщането ми в Португалия беше навремено, защото играх за родния клуб на татко ми – Боавища. Не завоювах купа или купа, само че там завоювах любовта на почитателите, което ще ме бележи цялостен живот “, вписа Ешпиньо във връзка отдръпването си от футбола.

View this post on Instagram
A post shared by Fabio Espinho (@fabioespinho_)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР