Бившият полузащитник на Левски Стайн Спиерингс, който напусна клуба с

...
Бившият полузащитник на Левски Стайн Спиерингс, който напусна клуба с
Коментари Харесай

Бивш халф на Левски: Някои не получаваха заплати с месеци и го приемаха като нещо нормално

Бившият полузащитник на Левски Стайн Спиерингс, който напусна клуба с трансфер в Тулуза след свадите към Васил Божков, даде изявление в родината си, в което се върна към престоя си в София.

" Оказа се много необичайно, тъй като бях в действителност трагичен по време на престоя си в Спарта (Ротердам). Дори мислех да напусна. А в този момент играя против звезди като Меси, Мбапе и Неймар. Това ме прави преклонен на моменти, когато си помисля по какъв начин върви кариерата ми “, споделя Спиерингс, преди да разяснява по какъв начин се е озовал в България.

" Харесвам този тип завършения. Това е толкоз друга страна от Нидерландия. И във връзка с заплащането на заплатата, не беше доста неприятно за мен. С изключение на един месец, получих всичко. 

Въпреки че имаше и играчи, които бяха изиграни. Четирима не получиха нищо в продължение на месеци. Това се оказа обикновено съгласно българските ми съотборници “, разяснява още нидерландският халф.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР