Бившият пилот на Коби Брайънт - Кърт Дийтц, заяви, че

...
Бившият пилот на Коби Брайънт - Кърт Дийтц, заяви, че
Коментари Харесай

Бивш пилот на Коби: Малко вероятно е повредата да е механична

Бившият водач на Коби Брайънт - Кърт Дийтц, съобщи, че злополуката, в която умря американецът, надали е породена от механична щета в хеликоптера. Дийтц е бил водач на Дийтц сред 2014 година и 2016 година, като изясни, че сега на случая машината се е движила доста бързо - със 160 благи в час, и то при мощно понижена видимост.

"Метеорологичните условия по това време са доста неприятни. Много малко евентуално е да се стигне до злополуката поради щета и в двата мотора на хеликоптера. Такива неща просто не се случват. Точно преди злополуката пък машината се движи много бързо - към 160 благи в час ", изясни водачът пред Los Angeles Times, като сподели, че летателната машина е била в съвършено положение.

Катастрофиралият хеликоптер е създаден през 1991 година. Летателната машина, марка Сикорски S-76B, се е разрушила в хълмовете край Калбасас, на към 50 километра северозападно от Лос Анджелис. От полицията в Ел Ей потвърдиха, че изискванията за хвърчене са били доста неподходящи - гъста мъгла, 100 % мокрота, дребен дъжд и изключителна ниска видимост.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР