Бившият пазарджишки боксьор Спас Спасов, по-известен като Пачо Зомбито е

...
Бившият пазарджишки боксьор Спас Спасов, по-известен като Пачо Зомбито е
Коментари Харесай

Загиналият в адския сблъсък на АМ Тракия - бивш боксьор със зловеща семейна история

Бившият пазарджишки боксьор Спас Спасов, по-известен като Пачо Зомбито е починалият в тежката злополука на Автомагистрала "Тракия " тази нощ лидер на ТИР. Около 1.20 часа на телефон 112 е подаден сигнал за тежка злополука в региона на 119 км на Автомагистрала "Тракия " в посока София. Влекач с полуремарке с българска регистрация се е блъснал в колона на мост. На място е умрял 45-годишният лидер. В следствие е открито, че става въпрос за пазарджиклията Спас Спасов - Зомбито. 
Тялото му е било извадено благодарение на техника на пожарната. До към 5 часа затворени за придвижване са били и двете ленти, защото транспортираният товар - дървени трупи, са се разпилели. Причините за случая се обясняват от районно управление (на МВР) на Полицията в село Труд. Има формирано досъдебно произвеждане, осъществен е оглед, написа "Марица ". Основната версия на проверяващите е, че най-вероятно се касае за заспиване на кормилото. 
От няколко години Спас Спасов живее в пазарджишкото село Главиница и се занимава с транспорт на товари. Има втори брак и дете от брачната половинка си Лидия. За нея това също е втори брак. Първият й мъж също умрял. Преди към 20 години друга покруса беляза фамилията на Зомбито. Неговият татко Атанас го простреля в коляното със законно притежаван револвер, след което се самоуби. Спас Спасов е някогашен играч по бокс. Племенник е на притежателя от верига обмен бюра в Пазарджик Асен Спасов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР