Бившият общински съветник в Септември Дора Пачева, която не пожела

...
Бившият общински съветник в Септември Дора Пачева, която не пожела
Коментари Харесай

Скандално! Майка на пребит от Лазар Влайков: Има много силен гръб, покровителстват го!

Бившият общински консултант в Септември Дора Пачева, която не пожела да покаже лицето си, описа в ефира на bTV по какъв начин към този момент някогашният ръководител на Общинския съвет в града Лазар Влайков е пребил сина й през 2008 година Влайков е притежателят на револвера, с който по време на детски рожден ден беше убит Атанас Тонков, притежател на заведение в село Виноградец.

" По това време бях в София, разсъниха ме през нощта, с цел да ми кажат, че синът ми е в доста тежко положение в болничното заведение в Пазарджик – беше с начупени носни костици, няколко пъти изпада в безсъзнание. Не знам каква е повода за побоя. Синът ми не се е занимавал с Лазар Влайков. Казах на Влайков, че в случай че има някакви искания, да се отпътува с мен, а не със сина ми, съобщи Пачева. След случая хората ми споделяха, че нищо няма да излезе, в случай че го осъждам, тъй като има доста мощен тил, покровителстват го.

Така и стана – 3 година въргаляха делото и най-после го прекратиха. Направиха в делото по този начин, че синът ми е провокирал Лазар Влайков, а той е почтен ", сподели още Дора Пачева.

Дъщерята на убития Атанас Тонкев Деница Тонкева сподели, че има вяра, че по случая ще има правдивост и виновният ще си понесе следствията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР