Бившият номер 1 в света сърбинът Новак Джокович се класира

...
Бившият номер 1 в света сърбинът Новак Джокович се класира
Коментари Харесай

Категоричен Джокович все по-близо до титлата на Australian Open

Бившият номер 1 в света сърбинът Новак Джокович се класира по безапелационен метод за полуфиналите на Australian Open. Ноле не остави никакви шансове на русната Андрей Рубльов и го победи с 3:0 сета.
Прочетете още
В обособените елементи дуелът приключи след 6:1, 6:2, 6:4. 

На полуфиналите Ноле ще срещне американеца Томи Пол, който се оправи със своя съотечественик Бен Шелтън с 3:1 гейма. За Пол това е първи полуфинал в шампионат от Големия шлем. 

В обособените елементи 7:6 (8), 6:3, 5:7, 6:4. 

При дамите поставената под номер 5 в шампионата Арина Сабаленка от Беларус се оправи с 2:0 сета против Дона Векич от Хърватия, а обособените елементи приключиха при 6:3, 6:2.

В борба за място на финала Сабаленка ще срещне Магда Линет от Полша, която е сензацията на шампионата. Полякинята победи с 2:0 Каролина Плишкова от Чехия с 2:0 сета, а обособените елементи приключиха при 6:3, 7:5.

Утре са полуфиналите при дамите - Елена Рибакина (Казахстан) - Виктория Азарена (Беларус) и Магда Линет (Полша) - Арина Сабаленка (Беларус).

В петък са полуфиналите при мъжете Новак Джокович (Сърбия) - Томи Пол (САЩ) и Карен Хачанов (Русия) - Стефанос Циципас (Гърция).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР