Бившият номер 1 в света Анди Мъри отпадна във втория

...
Бившият номер 1 в света Анди Мъри отпадна във втория
Коментари Харесай

Мъри обяви плановете си за Ролан Гарос

Бившият номер 1 в света Анди Мъри отпадна във втория кръг на US Open и в този момент бързо би трябвало да се настрои за играта на червени кортове, тъй като ще взе участие на " Ролан Гарос " по-късно през септември. Мъри се състезава на шампионат от " Големия шлем " за първи път след Откритото състезание на Австралия през 2019 година. Той загуби от 15-ия в схемата канадец Феликс Оже-Алиасим с 2:6, 3:6, 4:6 за 2:10 часа. Британецът призна, че би желал да се показа на по-високо равнище във всичките си мачове през последните две седмици.

" В края на предходната година, когато играех, усещах с всеки мач, че играта ми се усъвършенства, само че в този момент желаех да се показва по-добре в Ню Йорк ", сподели Мъри.

Той възнамерява да се прибере във Англия и да си почине преди да стартира подготовката за " Ролан Гарос ", който започва в Париж на 27 септември.

" Не съм играл мач на клей от 2017 година, което е доста дълго време ", съобщи вицешампионът на Откритото състезание на Франция за 2016 година. " Мисля, че би било добре за мен да имам време да упражнявам на алено, преди да се състезавам на тази настилка. Така че проектите ми са да играя на Откритото състезание на Франция, само че допускам, че това може да се промени. Със сигурност обаче няма да играя на шампионата " Мастърс " в Рим ", добави Мъри. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР